E92 m3 reducerea greutății - Pierdere în greutate pe coapse și șolduri

Iată că „ racheta” prezentată în vara anului trecut sub forma unui concept cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach – BMW M4 GTS – va intra în producția de serie însă într- o ediție limitată la doar 700 de exemplare. O importanță deosebită era reducerea greutății caroseriei cu ar fii confecționarea acoperișului la M3 Coupé din fibre de carbon. Actualul model „ M3” se poate obtine în prezent în cele trei versiuni de E90 ( Sedan) / E92 ( Coupé) / E93 ( Cabriolet). Iată că " racheta" prezentată în vara anului trecut sub forma unui concept cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach - BMW M4 GTS - va intra în producția de serie însă într- o ediție limitată la doar 700 de exemplare. Optic sunt multe detalii care se puteau observa deja la modelul „ M3 E46”.

Reducerea poluării îi cam zgârie pe urechi pe fanii vitezei şi ai forţei brute ( cunoscuţi şi ca petrolheads), însă constructorii auto trebuie să ia măsuri. E92 m3 reducerea greutății.


Noul model vine să celebreze 30 de ani de istorie BMW M3 și se alătură portofoliului de modele rare produse de bavarezi – BMW M3 GT, BMW M3. De fapt cu 841 de unități, prin urmare, nu prea ai cum să- l ducerea greutății nesuspendata mărește aderența și tracțiunea.

BMW M3 CSL a stabilit ceea ce atunci a fost cel mai rapid tur pe Nordschleife în clasa sa de putere ( 7’ 50" ). În cazul celebrului BMW M3, masura drastică a bavarezilor a fost de a renunţa la motorul V8 aspirat pentru un motor ” şase în linie” cu tehnologie zultatul acestor modificări a putut fi văzut în testele independente. Prin urmare cabrio- ul accelerează de la 0 la 100 km/ h în 5 fiiind mai lent decât coupe- ul cu jumătate de secundă. 100% dintre ambalajele noastre se înscriu într- un demers voluntar de eco- concepție.
BMW M3 CSL nu este tocmai genul de mașină pe care o vezi în fiecare zi pe stradă. Noul model vine să celebreze 30 de ani de istorie BMW M3 și se alătură portofoliului de modele rare produse de bavarezi - BMW M3 GT BMW M3 CSL BMW.
: BMW M3 GTS ( E92) În, BMW M GmbH a lansat succesorul direct al modelului BMW M3 CSL sub forma BMW M3 GTS. REDUCEREA Reducem consumul de resurse non- regenerabile prin diminuarea greutății ambalajelor și încorporarea de materii prime reciclate. Greutatea redusă pe punte îmbunătățește comportamentul mașinii pe o suprafață neuniformă.

Plan de dieta pentru pug
Pierdere în greutate fructe și lichior de iaurt
Fructe pentru a pierde in greutate
Cel mai rapid mod de a pierde greutate tumblr
Planurile de dieta livrează alimente
Greutate observatori simplu începe 7 zile meniu
Face planul de dieta 5 2

Greutății Plante


O importanță deosebită era reducerea greutății caroseriei cu ar fii confecționarea acoperișului la M3 Coupé din fibre de carbon. Capota motorului este din aluminiu, roțile de 19 țoli sunt optimizate în greutate și astfel sunt peste 10 kg mai ușoare decât cele standarde de 18 țoli. Dacă BMW M3 E92 cântărește doar 1.

580 de kilograme, cabrio- ul cântărește 1. 810 kilograme, aceasta fiind cea mai mare diferență de până acum în cazul diferitelor versiuni ale M3- ului.

Efectele secundare ale garcinia cambogia 1000
Paleo fata pierdere în greutate blog